Αρχική » ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ » Ήπειρος: Νέος αποκλεισμός από τους αγρότες – Φωτογραφίες

Ήπειρος: Νέος αποκλεισμός από τους αγρότες – Φωτογραφίες

Κοινoποίηση:

Συνέχεια των κινητοποιήσεων για τους γεωργοκτηνοπτηνοτρόφους του νομού Ιωαννίνων με αποκλεισμό  αυτή την ώρα  της παλιάς Ε.Ο Ιωαννίνων Κοζάνης στον κόμβο Καλπακίου.

Οι αγρότες σε δηλώσεις τους στα τοπικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για μία πολύ δύσκολη κατάσταση και όλος ο αγροτικός κόσμος είναι σε αναμονή για το τι θα γίνει .

“Για να συνεχίσουμε να είμαστε αγρότες πρέπει να μας βοηθήσουν “είπε χαρακτηριστικά ένας νεαρός αγρότης .Οι αγρότες  βλέπουν το εισόδημά τους να μειώνεται και είναι απόγνωση ,σημείωσε.

“Ο πρωθυπουργός και το επιτελείο του θα πρέπει να καταλάβουν πως οι αγρότες δεν έχουν άλλη ελπίδα, είναι η τελευταία τους πνοή  .Πρέπει να μας δώσουν τα πράγματα που ζητάμε .Και ο  ίδιος ο πρωθυπουργός λέει ότι τα αιτήματά μας είναι δίκαια και εφόσον το λέει αυτό θα πρέπει να τα υλοποιήσει .Να βοηθήσει τους αγρότες και ταυτόχρονα θα βοηθήσει και το κράτος   γιατί αυτά τα χρήματα που θα δώσει στους αγρότες θα γυρίσουν πίσω . Αν δεν βοηθήσει ο πρωθυπουργός όλος αυτός ο κόσμος σε λίγο καιρό θα λέει “ήμουνα αγρότης””ανέφερε ο γεωργοκτηνοτρόφος Μιλτιάδης Μπούκας.

Ολοι οι συμμετέχοντες στο αποψινό   μπλόκο στα Ιωάννινα απηύθυναν  κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στο συλλαλητήριο στην Αθήνα την ερχόμενη Τρίτη.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288