Αρχική » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Ήπειρος: 15 άτομα εισέβαλαν σε πολιτικό γραφείο – Ανέβασαν μαύρο πανό

Ήπειρος: 15 άτομα εισέβαλαν σε πολιτικό γραφείο – Ανέβασαν μαύρο πανό

Κοινoποίηση:

15 άτομα εισέβαλαν σήμερα κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης στα Ιωάννινα στο πολιτικό γραφείο της Υφυπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειες κ.Μαρίας Κεφάλα . Μπαίνοντας βιαίως στο πολιτικό γραφείο παραλίγο να τραυματιστεί η μία από τις δύο εργαζόμενες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον χώρο.

Όπως αναφέρει το epirusgate, oι εισβολείς κατέβασαν την σημαία από το μπαλκόνι του πολιτικού γραφείου και ανέβασαν μαύρο πανό, ενώ σύμφωνα με τις μαρτυρίες απείλησαν τις εργαζόμενες. Και όλα αυτά κάτω από τα μάτια της τοπικής αστυνομίας , που παρακολουθούσαν από κάτω το συμβάν , το οποίο όφειλαν να είχαν αποτρέψει.

Άλλο ένα ” φάουλ” της τοπικής αστυνομίας , καθώς πριν λίγες μέρες και αξημέρωτα της 21ης Φεβρουαρίου ομάδα ατόμων είχε προχωρήσει στην αναγραφή συνθημάτων στο κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου , κάτω από τη μύτη των αστυνομικών κι ενώ υποτίθεται υπήρχαν αυξημένα μέτρα αστυνόμευσης λόγω της απελευθέρωσης των Ιωαννίνων και των επισήμων προσκεκλημένων. Οι εισβολείς σήμερα πέταξαν και φειγ βολάν με συνθήματα.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288