Αρχική » BEST OF NETWORK » Βγήκαν τα οριστικά αποτελέσματα για προσλήψεις εκπαιδευτικών – Δείτε τους πίνακες

Βγήκαν τα οριστικά αποτελέσματα για προσλήψεις εκπαιδευτικών – Δείτε τους πίνακες

Κοινoποίηση:

Σήμερα εκδόθηκαν οι τελικοί αξιολογικοί πίνακες κατάταξης και απορριπτέων της προκήρυξης 1ΓΕ/2023 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 5/20.2.2023/τ. ΑΣΕΠ) για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, υποψηφίων εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ60, ΠΕ70 και ΠΕ73, πρωτοβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης και κλάδου ΠΕ79 (ειδικότητες ΠΕ79.01 και ΠΕ79.02) πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης, κατά κλάδο και ειδικότητα καθώς και ανά μουσική ειδίκευση, κατηγορίας Π.Ε.

Οι τελικοί αξιολογικοί πίνακες κατάταξης αποστέλλονται στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής τους αίτησης.

Δείτε τους πίνακες, ΕΔΩ.

Να σημειωθεί ότι από τους τελικούς αξιολογικούς πίνακες εκπαιδευτικών που δημοσίευσε σήμερα το ΑΣΕΠ θα προκύψουν οι αναπληρωτές δάσκαλοι και νηπιαγωγοί στα σχολεία όλης της χώρας την ερχόμενη σχολική χρονιά.

Το ΑΣΕΠ εξέδωσε τον Ιούλιο του 2023 τους προσωρινούς πίνακες της προκήρυξης 2ΓΕ/2023 από τους οποίους το υπουργείο Παιδείας «άντλησε» φέτος τους χιλιάδες αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που χρειάστηκαν οι σχολικές μονάδες όλης της χώρας.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288