Αρχική » BEST OF NETWORK » ΒΙΝΤΕΟ- Κι όμως… τόσα χρόνια στύβατε το λεμόνι με τον λάθος τρόπο

ΒΙΝΤΕΟ- Κι όμως… τόσα χρόνια στύβατε το λεμόνι με τον λάθος τρόπο

Κοινoποίηση:

Εάν όχι μια ολόκληρη σακούλα, σίγουρα δύο με τρία λεμόνια υπάρχουν σε κάθε νοικοκυριό, αφού ο χυμός τους νοστιμίζει τα γεύματά μας, τα γλυκά μας, ενώ οι πιο τολμηροί παραδίνονται στην ολοκληρωτική τους θρεπτική αξία και φυσικά στην οξύτητα, καταναλώνοντάς τα σκέτα.

Όλα καλά μέχρι εδώ, αλλά όταν έρχεται η στιγμή του στυψίματος λίγο πολύ δυσανασχετούμε, ιδίως εάν δεν έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία μπροστά μας.

Ο λόγος τα άπειρα κουκούτσια που ενδεχομένως θα καταλήξουν και αυτά στο πιάτο μας, μαζί με τον χυμό, αλλά και το πιτσίλισμα σε ρούχα και πρόσωπο.

Τη λύση στο πρόβλημα έρχεται να δώσει το viral κόλπο που μας παρουσίασε το TikTok και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μας απαλλάξει μια για πάντα από στίφτες και σουρωτήρια.

Δείτε προσεκτικά:

 

Φυσικά και το βίντεο άφησε άφωνο το κοινό του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς να αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που βλέπουν, με άλλους να γράφουν ότι πάνε να το δοκιμάσουν ευθύς αμέσως και άλλους να παραδέχονται ότι μαθαίνουν πολλά περισσότερα στο TikTok παρά στο… σχολείο.

in.gr

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288