Αρχική » ΕΛΛΑΔΑ » Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο πατέρας πετάει το βρέφος στα σκουπίδια

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο πατέρας πετάει το βρέφος στα σκουπίδια

Κοινoποίηση:

Το βίντεο που αποτυπώνει καρέ καρέ το σκηνικό της φρίκης με τον πατέρα από το Νεπάλ να έχει βάλει στη σακούλα το βρέφος και να το πετάει στους κάδους σκουπιδιών στη Βραυρώνα φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Το ανατριχιαστικό υλικό από τις κάμερες του ξενοδοχείου στη Βραυρώνα, ήταν αυτό που μπήκε από την αρχή στο μικροσκόπιο των αρχών και ουσιαστικά έκαψε τον Ασιάτη, που πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια.

Όπως φαίνεται, ο άνδρας έχει βγει από το «ματωμένο» δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου διέμεναν με τη σύζυγό του ως υπάλληλοι. Στα χέρια του κρατάει τη σακούλα με το βρέφος που μόλις είχε γεννήσει η γυναίκα του και με γοργό βηματισμό και απόλυτη ψυχραιμία, βγαίνει έξω και το απορρίπτει στον κάδο.

Αυτές τις εικόνες επεξεργάστηκαν εξαρχής οι αναλυτές της ΕΛΑΣ και οδηγήθηκαν στη λύση του μυστηρίου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, αυτό που περιμένουν οι αστυνομικοί, είναι την ιατροδικαστική εξέταση για να φωτίσουν πλήρως την υπόθεση αναφορικά με τα αίτια του θανάτου του βρέφους.

Γεννήθηκε πράγματι νεκρό ή μήπως «έσβησε» από τα χέρια των γονέων του; Αυτό που εκτιμούν και μετά από μια πρώτη εικόνα που τους έδωσε ιατροδικαστής, είναι ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το βρέφος να ήταν ζωντανό, ενώ μάλιστα αφήνουν το ενδεχόμενο ανοιχτό να έπαθε ασφυξία, όταν ο πατέρας του το έκλεισε στη σακούλα.

Όμως, αυτό θα ξεκαθαρίσει την ερχόμενη Δευτέρα (13.05.24) μετά την εξέταση του ιατροδικαστή. Ο ίδιος ο πατέρας από το Νεπάλ ισχυρίζεται ότι το παιδί γεννήθηκε νεκρό και το έβαλε στη σακούλα, γιατί φοβήθηκε ενώ την ίδια εκδοχή έδωσε και η σύζυγός του στην Αστυνομία.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288