Αρχική » ΙΩΑΝΝΙΝΑ » Ιωάννινα-Βράβευση Αφροδίτης Παναγιωτάκου Διευθύντριας Πολιτισμού της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση από την ΕΞΝΙ

Ιωάννινα-Βράβευση Αφροδίτης Παναγιωτάκου Διευθύντριας Πολιτισμού της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση από την ΕΞΝΙ

Κοινoποίηση:

Πραγματοποιήθηκε η βράβευση της Αφροδίτης Παναγιωτάκου, Διευθύντριας Πολιτισμού της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση. Ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων, Στάθης Σιούτης, δήλωσε τα εξής:

“Χθες, ήταν μεγάλη μου τιμή να παραδώσω στην συντοπίτισσά μας Αφροδίτη Παναγιωτάκου, Διευθύντρια Πολιτισμού της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, το βραβείο της ΕΞΝΙ για την προσφορά της στη πόλη μας.
Η έκθεση Plasmata ΙΙ έφερε τα Ιωάννινα στο προσκήνιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων το περασμένο καλοκαίρι, με χιλιάδες κόσμου να την επισκέπτονται και να αποκομίζουν τις καλύτερες των εντυπώσεων.
Παράλληλα, δεκάδες αφιερώματα και ρεπορτάζ φιλοξενήθηκαν στα ελληνικά και ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης, προβάλλοντας την έκθεση με τον καλύτερο τρόπο, και μαζί με αυτήν και την πόλη μας.
Είμαι σίγουρος, ότι το Ίδρυμα Ωνάση θα συνεχίσει τις εξωστρεφείς δράσεις του στην περιοχής μας, ειδικά και μετά τη λειτουργία του νέου χώρου πολιτισμού που θα δημιουργήσει στο διατηρητέο κτίριο της οδού Τζαβέλλα.
Σας ευχαριστούμε θερμά”, ολοκλήρωσε τη δήλωση του ο κ. Σιούτης.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288