
Στην πρώτη φάση των μαθημάτων, που θα διαρκέσει έως το τέλος του πρώτου τριμήνου, θα συμμετάσχουν οι μαθητές από τα Δημοτικά Σχολεία:
Νέας Κερασούντας, Αγίου Σπυρίδωνα, Αγίων Αναργύρων, Κομποτίου, Νεοχωρίου, Φιλιππιάδας, Πέτα, Κωστακιών, Καμπής, Ανέζας, Καλαμιάς, Χαλκιάδων και Ελεούσας.
Με εξειδικευμένους εκπαιδευτές και σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το άθλημα της κολύμβησης, να αναπτύξουν δεξιότητες και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση μέσα από το νερό.
Η κολύμβηση, πέρα από άθλημα, είναι και γνώση ζωής: καλλιεργεί το σώμα, το πνεύμα και πάνω απ’ όλα προσφέρει στα παιδιά ασφάλεια, υγεία και χαρά. Ο Δήμος Αρταίων φρόντισε ώστε το Δημοτικό Κολυμβητήριο να είναι άρτια οργανωμένο, καλοδιατηρημένο και έτοιμο να φιλοξενήσει με τον καλύτερο τρόπο τους μικρούς μαθητές.
Με την έναρξη του προγράμματος, δημιουργείται ένα ακόμη βήμα ώστε τα παιδιά να έχουν ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στον αθλητισμό και στη μάθηση.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897
Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799