Αρχική » ΙΩΑΝΝΙΝΑ » Η Ένωση Ξενοδόχων βράβευσε προσωπικότητες που συνέβαλαν στην τουριστική ανάδειξη και προβολή των Ιωαννίνων

Η Ένωση Ξενοδόχων βράβευσε προσωπικότητες που συνέβαλαν στην τουριστική ανάδειξη και προβολή των Ιωαννίνων

Κοινoποίηση:

Στις 26/01 πραγματοποιήθηκε η επιτυχημένη εκδήλωση για την συμπλήρωση των 30 χρόνων από την ίδρυση της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων, στην οποία τιμήθηκαν σημαίνουσες προσωπικότητες που συνέβαλαν με τη δράση τους στην τουριστική ανάδειξη και προβολή του προορισμού μας, αλλά και βοήθησαν τον ξενοδοχειακό κλάδο να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες που αντιμετώπισε τα προηγούμενα χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν οι κ. Κ.Τασούλας και Λ. Μενδώνη (για την ένταξη του Ζαγορίου στα μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO), Σ. Ντούσκος (Χρυσός ολυμπιονίκης Κωπηλασίας) , Γ. Τζαχρήστας (Χρυσός Ολυμπιονίκης Μαθηματικών), Σ. Στάικου (Μουσείο Αργυροτεχνίας – Πρώην Πρόεδρος Πολιτιστικού ιδρύματος Πειραιώς), Α. Παναγιωτάκου (Διευθύντρια Πολιτισμού Ιδρύματος Ωνάση – Έκθεση Plasmata II), Θ. Παπαγιάννης (Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Θ. Παπαγιάννης στο Ελληνικό Ιωαννίνων), Φ. Ραπακούσης (Μουσείο Αλή Πασά & Επαναστατικής Περιόδου στη Νήσο Ιωαννίνων), και Γ. Τάσιος (πρώην Πρόεδρος της Π.Ο.Ξ.).

Τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Κ. Τασούλας, ο Βουλευτής Ιωαννίνων κ. Ι. Τσίμαρης ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Α. Καχριμάνης, οι Δήμαρχοι Ιωαννιτών κ. Θ. Μπέγκας, Κόνιτσας κ. Α. Παπασπύρου, Ζαγορίου   κ. Γ. Σουκουβέλος, Ζίτσας κ. Μ. Πλιάκος, Μετσόβου κ. Χ. Αβέρωφ, Βορείων Τζουμέρκων κ. Ν. Βαΐτσης, Αντιπεριφερειάρχες, Αντιδήμαρχοι, Εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων, καθώς και εκπρόσωποι των Αρχών και των Φορέων της Πόλης μας. Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ξ. κ. Γιάννης Χατζής, Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ξ., συνάδελφοι ξενοδόχοι από όλη την Ελλάδα, τα Μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων, καθώς και φίλοι εκπρόσωποι όλου του επιχειρηματικού κόσμου και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Φωτογραφία: Μενέλαος Συκοβέλης

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288