Αρχική » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Νίκος Γεωργάκος- Ευγνωμοσύνη στον Άγιο Χαράλαμπο που το 1854 έσωσε την Πρέβεζα από την πανώλη.

Νίκος Γεωργάκος- Ευγνωμοσύνη στον Άγιο Χαράλαμπο που το 1854 έσωσε την Πρέβεζα από την πανώλη.

Κοινoποίηση:
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
Με τη Θεία Λειτουργία και την λιτάνευση της Ιερής Εικόνας του Αγίου Χαραλάμπους στην πόλη , κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Πολιούχου της Πρέβεζας.
Ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος μετά το τέλος των εκδηλώσεων παρέθεσε γεύμα για τους επίσημους προσκεκλημένους στη διάρκεια του οποίου έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.
Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "ΠΡΕΒΕΖΑ PREVEZA"
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα
Ο κ. Γεωργάκος στο καλωσόρισμά του τους ευχαρίστησε θερμά για την παρουσία τους τους ιεράρχες και τους φορείς, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του στον Άγιο Χαράλαμπο που το 1854 έσωσε την Πρέβεζα από την πανώλη.Ο δήμαρχος έκανε αναδρομή στα προβλήματα που βίωσε το τελευταίο διάστημα η ανθρωπότητα, χαρακτηρίζοντας ως πυλώνες για το ξεπέρασμα κάθε δύσκολης κατάστασης την πίστη, την αλληλεγγύη και την αγάπη για τον συνάνθρωπο, ενώ σημείωσε ότι τα αμέτρητα μικρά καθημερινά θαύματα είναι εκείνα που τροφοδοτούν τον ήλιο της προόδου και μας κάνουν να υμνούμε το υπέρτατο θαύμα της ζωής.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Τις ευχές της προς το λαό της πόλης εξέφρασαν τόσο η κ.Κεφάλα όσο και οι ιεράρχες, ευχαριστώντας θερμά τον δήμο για την φιλοξενία.
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288