Αρχική » ΑΓΓΙΣΤΡΗ » Άρτα: Αυτή τη μέρα θα φτάσει τους 17 °C ο υδράργυρος [πίνακας]

Άρτα: Αυτή τη μέρα θα φτάσει τους 17 °C ο υδράργυρος [πίνακας]

Κοινoποίηση:

Αλλάζει ο καιρός από την Δευτέρα με τον «Ωμέγα Εμποδιστή» να κάνει την εμφάνισή του φέρνοντας υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Ο καιρός θα αρχίσει να θυμίζει άνοιξη από τη Δευτέρα με το σκηνικό να αλλάζει μετά την χειμωνιάτικη παρέμβαση αύριο Σάββατο.

Aναλυτικότερα:
Άρτα: Η Παρασκευή θα ξημερώσει και θα κυλήσει με ήλιο, διαυγή ατμόσφαιρα και λίγες αραιές νεφώσεις κατά τόπους και διαστήματα.

Σάββατο: Μετά το κρύο και τον παγετό σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα, με ηλιοφάνεια θα ξημερώσει και θα κυλήσει το Σάββατο στην Ήπειρο. Οι άνεμοι δε θα ξεπεράσουν τα 2-3Bf από Νοτιοδυτικές διευθύνσεις. Ο υδράργυρος το μεσημέρι θα φτάσει τους 14°C σε πεδινές και παραλιακές περιοχές, τους 11°C σε ημιορεινές και τους 9°C σε ορεινές.

Κυριακή: Τοπικές ομίχλες αναμένονται το ξημέρωμα του Σαββάτου στην Ήπειρο, ενώ παγετό θα έχουν και πάλι ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Η μέρα θα κυλήσει με λιακάδα και ελάχιστες μόνο αραιές νεφώσεις ενδέχεται να εμφανιστούν στα ορεινά τμήματα. Οι άνεμοι θα παραμείνει ασθενείς από Δυτικές, γενικά, διευθύνσεις. Ο υδράργυρος το μεσημέρι θα ανέλθει στους 14°C στα πεδινά και τα παραθαλάσσια, στους 12°C στα ημιορεινά και στους 9°C στα ορεινά της περιφέρειας.

Δευτέρα: Ανάλογος καιρός θα επικρατήσει και τη Δευτέρα στην Ήπειρο, με παγετό νωρίς το πρωί σε κλειστά ορεινά-ημιορεινά τμήματα, πιθανές ομίχλες στις ίδιες περιοχές και ήλιο στη συνέχεια. Λιγοστές νεφώσεις ίσως εμφανιστούν κατά τόπους τις απογευματινές ώρες. Από Νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς θα πνέουν οι άνεμοι, ενώ τα θερμόμετρα το μεσημέρι θα δείξουν έως 14°C με 15°C στα πεδινά και τα παράλια, έως 13°C στα ημιορεινά και μέχρι 11°C στα ορεινά.

Αυτή τη μέρα θα φτάσει τους 17 °C ο υδράργυρος στην Άρτα [πίνακας]

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288